Celkern vervangen

Veilig
Gemak
100% Natuurlijk
Milieuvriendelijk

Maak bij voorkeur eerst de elektrolysecel schoon met schoonmaakazijn!

Draai de deksel los en haal de slang met de elektrolysecel uit de tank. Demonteer de elektrolysecel met het John Guest insteekdeel van de slang. Draai nu het John Guest insteekdeel van de elektrolysecel en haal dan de stekker los. Blijft over de elektrolysecel!

Figuur 1

Figuur 2

Figuur 3

Figuur 4

Afbeeldingen op figuur 1 t/m 3 betreffen de 4-voudige versie van de elektrolysecel. Tank-O3  werkt met de enkelvoudige celkern!

Zie figuur 1: Breng de plastic ring aan rond  elektrolysecel. Druk de pinnetjes aan de binnenzijde van deze plastic ring op beide uiteinden van het op de elektrolysecel gemonteerde klemmetje zodat beide uiteinden los komen. (zo nodig met een puntig voorwerp)

Zie figuur 2: Trek nu het klemmetje van de elektrolysecel af en verwijder het klemmetje en de celkern van de elektrolysecel. Leg de celkern zoals hiernaast op figuur 4 afgebeeld op de elektrolysecel, klemmetje er overheen en druk het klemmetje goed vast in de beide openingen in de elektrolysecel.

Zie figuur 3: Controleer of het klemmetje goed vast is ingevoerd in de elektrolysecel , druk eventueel nogmaals met uw vinger op het klemmetje tot u een klikje hoort!
 
Monteer nu de elektrolysecel weer. Let op, eerst stekker erin, dan het John Guest insteekdeel op de elektrolysecel schroeven en druk het John Guest insteekdeel weer goed stevig op de slang. Hang de slang met de elektrolysecel weer in de tank en draai deksel weer vast.

Contact

Tank-O₃ is onderdeel van CWR Systems
Telefoon - 0625119528
E-mail - info@tank-o3.nl

 

Albardastraat 61
5344 HB Oss (NL)
Kvk: 17205284