Celkern-vervangen

Veilig

Gemak

100% Natuurlijk

Milieuvriendelijk


Celkern vervangen / bestellen

Maak bij voorkeur eerst de elektrolysecel schoon met schoonmaakazijn!

Draai de deksel los en haal de slang met de elektrolysecel uit de tank. Demonteer de elektrolysecel met het John Guest insteekdeel van de slang. Draai nu het John Guest insteekdeel van de elektrolysecel en haal dan de stekker los. Blijft over de elektrolysecel!

Afbeeldingen op figuur 1 t/m 3 betreffen de 4-voudige versie van de elektrolysecel. Tank-O3 werkt met de enkelvoudige elektrolysecel, zie foto 5.

Zie foto 1: Breng de plastic ring aan rond elektrolysecel. Druk de pinnetjes aan de binnenzijde van deze plastic ring op beide uiteinden van het op de elektrolysecel gemonteerde klemmetje zodat beide uiteinden los komen. (zo nodig met een puntig voorwerp)

Zie foto 2: Trek nu het klemmetje van de elektrolysecel af en verwijder het klemmetje en de celkern van de elektrolysecel. Leg de celkern, zoals hieronder op foto 4 afgebeeld, op de elektrolysecel, klemmetje er overheen en druk het klemmetje goed vast in de beide openingen in de elektrolysecel. Het resultaat is dan zoals te zien is op foto 5.
Voor alle duidelijkheid: het cellofaantje, zoals te zien op foto 4 en 5 tussen de celkern, hoort daar ook te zitten, NIET verwijderen dus!
Op foto 6 ziet u het "demo" Tank-O3 systeem zoals wij daarmee werken op beurzen. Dit "demo" Tank-O3 systeem staat ook bij diverse Tank-O3 dealers in het Nederland, België en Duitsland!

Zie foto 3: Controleer of het klemmetje goed vast is ingevoerd in de elektrolysecel , druk eventueel nogmaals met uw vinger op het klemmetje tot u een klikje hoort!
Trek voor alle zekerheid nog aan beide zijden van het klemmetje, hier mag geen beweging op zitten!

Monteer nu de elektrolysecel weer. Let op, eerst stekker erin, dan het John Guest insteekdeel op de elektrolysecel schroeven en druk het John Guest insteekdeel weer goed stevig op de slang. Hang de slang met de elektrolysecel weer in de tank en draai deksel weer vast.

Kopen of bestellen: u kunt in veel gevallen de vervangings celkern kopen bij uw Tank-O3 dealer,
of u kunt een nieuwe vervangings celkern eenvoudig bestellen via info@tank-o3.nl
Geef dan uw volledige adresgegevens door en de vervangings celkern wordt, vergezeld van een factuur ad € 39,95 per omgaande aan u opgestuurd!

https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/celkern-1.png
https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/celkern-2.png
https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/celkern-3.png
https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/p1050348c.jpg
https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/ozon-micro-cel-tank-o3.jpg
https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/demo-zuil-tank-o3-bewerkt.jpg
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then