Celkern-vervangen

Veilig

Gemak

100% Natuurlijk

Milieuvriendelijk

Celkern vervangen / bestellen

Indien de celkern minder dan een half jaar oud is adviseren wij u eerst het systeem te controleren op andere oorzaken dan het vervangen van de celkern.
Vrijwel altijd is er iets anders aan de hand, want de celkern gaat in principe minimaal een half jaar of langer mee! 

Maak bij voorkeur eerst de elektrolysecel schoon met schoonmaakazijn!

Draai de deksel los en haal de slang met de elektrolysecel uit de tank. Demonteer de elektrolysecel met het John Guest insteekdeel van de slang. Draai nu het John Guest insteekdeel van de elektrolysecel en haal dan de stekker los. Blijft over de elektrolysecel!

Afbeeldingen op figuur 1 t/m 3 betreffen de 4-voudige versie van de elektrolysecel. Tank-O3 werkt met de enkelvoudige elektrolysecel, zie foto 5.


Zie foto 1: Breng het bijgeleverde plastic ringetje aan rond elektrolysecel (of gebruik bij voorkeur de bijgeleverde priem). Druk de pinnetjes met een schroevendraaiertje of het plastic ringetje op beide uiteinden van het op de elektrolysecel gemonteerde klemmetje zodat beide uiteinden loskomen.

Zie foto 2: Trek nu het klemmetje van de elektrolysecel af en verwijder het klemmetje en de celkern van de elektrolysecel. Leg de celkern (foto 4) op de elektrolysecel, klemmetje er overheen en druk het klemmetje goed vast in de beide openingen in de elektrolysecel. Controleer of de pootjes van het klemmetje stevig vastzitten. Druk daarom elk van beide pootjes van het klemmetje op een harde ondergrond goed aan totdat je een klikje hoort. Het resultaat is dan zoals te zien is op foto 5.

Monteer nu de elektrolysecel weer. Let op, eerst stekker erin, dan het John Guest insteekdeel op de elektrolysecel schroeven en druk het John Guest insteekdeel weer goed stevig op de slang. Zet weer stroom op het systeem en TIP: Controleer nog even of er ozonproductie is door de elektroysecel in een glas water te dompelen. Nu ziet u dat beter dan in de tank! Hang de slang met de elektrolysecel weer in de tank en draai de deksel weer vast.

Voor alle duidelijkheid: het cellofaantje, zoals te zien op foto 4 en 5 tussen de celkern, hoort daar ook te zitten, NIET verwijderen dus!

Op foto 6 ziet u het "demo" Tank-O3 systeem zoals wij daarmee werken op beurzen. Dit "demo" Tank-O3 systeem staat ook bij diverse Tank-O3 dealers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland!

Kopen of bestellen: 
U kunt in veel gevallen de vervanging celkern kopen bij uw Tank-O3 dealer, of u kunt een nieuwe vervanging celkern eenvoudig bestellen via info@tank-o3.com

Geef dan uw volledige adresgegevens door en de vervanging celkern wordt, vergezeld van een factuur ad € 39,95 per omgaande aan u opgestuurd!

https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/celkern-1.png
https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/celkern-2.png
https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/celkern-3.png
https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/p1050348c.jpg
https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/ozon-micro-cel-tank-o3.jpg
https://cms.tank-o3.nl/assets/change-core/demo-zuil-tank-o3-bewerkt.jpg
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then