Veiligheid

Veilig

Gemak

100% Natuurlijk

Milieuvriendelijk

Wanneer water in de schoonwatertank niet goed verzorgd wordt loopt men een verhoogd risico op legionellabesmetting. Vooral bij het douchen, maar ook bij tapwater uit de kraan bij het tandenpoetsen bijvoorbeeld of bij het wassen van groenten of fruit, kan men besmet raken met legionella met onvoorziene gevolgen nadien. Kort gezegd: als je een legionellabesmetting oploopt verandert je leven zodanig dat vakantie vieren er niet echt meer van zal komen…….. of nog erger!

Tank-O3 voorkomt deze gevaren van legionellabesmetting en zorgt als zodanig dus voor complete, maar bovenal voortdurende veiligheid. Tank-O3 houdt heel de schoonwatertank 100% schoon, àltijd.

Wanneer er water in de watertank staat en het systeem functioneert is dat logisch. Maar als de camper langer stilstaat en men het water aftapt dan heeft men een extra voordeel: men zet de camper weg met een volledig schone watertank. Anders dan we gewend zijn, want we laten het water wel af maar de vervuiling die in de tank zit blijft of wordt mogelijk zelfs erger. Met als gevolg dat je al 1-0 achterstaat bij het begin van het seizoen of nadat de camper een poos heeft stilgestaan.

Extra voordeel: Je zet je camper àltijd weg met een schone tank!!

Wij horen ervaren camperaars vaak zeggen dat zij nog nooit ziek geweest zijn van het water uit de schoonwatertank. Wij hopen voor iedereen dat men nooit ziek zal worden, uiteraard. Maar we moeten wel reëel blijven. Als men onverhoopt toch een keertje misselijk of ziek wordt dan wijt men dat meestal aan het drankje of voedsel wat verkeerd gevallen is. Vaak ligt het echter aan niet goed beveiligd water, vandaar dat het zaak is de schoonwatertank goed schoon te houden. Tank-O3 is daarvoor het enige systeem, er bestaan eenvoudig geen andere systemen die de gehele watertank àltijd schoonhouden! Andere toepassingen zijn “middeltjes” die slechts kort werkzaam zijn, met het risico van besmetting alweer na enkele dagen. Doe er je goed mee, voorkom onnodige dokterskosten en narigheid tijdens je vakantie en weekendjes uit en durf daarop te investeren!
Succes met het systeem Tank-O3

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then